Προσωπα

Ένας Γυθειάτης στην Εθνική Ενόπλων στο μπάσκετ

Μεγάλη τιμή για τον τόπο μας και τον αθλητισμό στο Γύθειο, η επιλογή του Στρατευμένου Ευγένιου Μπουζέτου στην Εθνική Ενόπλων Καλαθοσφαίρισης. Είναι η πρώτη φορά που αθλητής της πόλης μας και συγκεκριμένα της ομάδας του Λάκωνα Α.Γ.Ο.Ν Γυθείου, φτάνει σε αυτό το επίπεδο και καλείται να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο Ευγένιος υπηρετώντας τη στρατιωτική του θητεία στη Σχολή Μαγείρων του Στρατού Ξηράς με έδρα το Γύθειο, του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί ανάμεσα σε στελέχη και οπλίτες που είναι ενεργοί καλαθοσφαιριστές σε διάφορες ομάδες της χώρας.

Στην αποστολή της ομάδας που θα εκπροσωπήσει το Στρατό Ξηράς βρίσκονται και γνωστοί αθλητές του χώρου, όπως οι διεθνείς με την Εθνική Νέων Θανάσης Τσούκας της Καρδίτσας και Ιωσήφ Κολοβέρος του Λαυρίου, αλλά και ο έμπειρος Μιχάλης Λούντζης του Ολυμπιακού.

Το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Σωμάτων Ασφαλείας θα διεξαχθεί από 3 έως 7 Ιουλίου στην Αθήνα και θα συμμετέχουν ομάδες από την Πολεμική Αεροπορία, το Πολεμικό Ναυτικό, τη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (περσινή πρωταθλήτρια), την Πυροσβεστική, την Ελληνική Αστυνομία και διάφορες σχολές Αξιωματικών.

Εμείς ευχόμαστε στο Ευγένιο να έχει καλή επιτυχία και να εκπροσωπήσει το Γύθειο με υπερηφάνεια!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button