Πολιτικα

Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον βουλευτή Λακωνίας Ν. Κρητικό και τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Κ. Κατσαρό

Δελτίο τύπου Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε την Πέμπτη 11 Αυγούστου συνάντηση, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον βουλευτή Λακωνίας Νεοκλή Κρητικό και τον διευθυντή του ΕΚΑΒ Πελοποννήσου Κώστα Κατσαρό.

Στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το ζήτημα της προμήθειας ασθενοφόρων για την κάλυψη των αναγκών των δημόσιων δομών υγείας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, η Περιφέρεια προβαίνει στη διάθεση των πιστώσεων για αγορά ασθενοφόρων, όμως οι σχετικοί διαγωνισμοί -και οι διαδικασίες εν γένει- γίνονται από την 6η ΥΠΕ, για να συνεχίσει αναφέροντας ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από τον εν λόγω φορέα ο διαγωνισμός για τα ασθενοφόρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα.

Ο περιφερειάρχης, παράλληλα, δήλωσε ότι εφόσον υπάρξει επόμενη χρηματοδότηση για τον ίδιο σκοπό από την Περιφέρεια, θα εξεταστεί η δυνατότητα να αναφέρεται και πού θα διατεθούν τα εν λόγω οχήματα “ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε περίπτωση ψηφοθηρίας” όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας, προσθέτοντας ότι επ’ αυτού θα υπάρξει συζήτηση με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button