Γενικα

Τζόκερ: Τα τρία ευρώ που έδωσε στο Γύθειο και θα θυμάται για πάντα

Το τζόκερ έφερε χαμόγελα σε μια οικογένεια που πόνταρε σε πρακτορείο στη Λακωνία. Νέο τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία μετά την κλήρωση…

Ο λόγος για τον έναν από τους δύο τυχερούς στη δεύτερη κατηγορία του τζόκερ, που έπιασε πεντάρι και κέρδισε 25.780 ευρώ. Χρήματα που είναι σίγουρο ότι δίνουν στην οικογένεια βαθιά οικονομική ανάσα. Το δεύτερο δελτίο που κέρδισε το ίδιο ποσό, είχε κατατεθεί σε πρακτορείο της Κύπρου. Το τυχερό δελτίο στο Γύθειο, ήταν αξίας μόλις 3 ευρώ. Μια απλή συμμετοχή, με τους αριθμούς να συμπληρώνονται από τον παίκτη.

Τους έπιασε όλους εκτός από το 11 που βγήκε τελευταίος και ήταν ο αριθμός τζόκερ. Κόντρα στο νόμο των πιθανοτήτων, οι δύο τυχεροί κατάφεραν να κερδίσουν. Στην πρώτη κατηγορία, είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 2.000.000 ευρώ, που μεταφέρονται στην επόμενη κλήρωση. Σε αυτή θα δοθούν συνολικά τουλάχιστον 2.500.000 και η συμμετοχή αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, την Τρίτη 14-02-2023 (αριθμός κλήρωσης 2558), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 10, 11, 21, 25, 35 και Τζόκερ ο αριθμός 11.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button